מרק אורז בר I
מרק אורז בר אני יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, בצל, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר.
הוראות
לשטוף אורז; לנקז. בסיר בינוני, לשלב אורז, שמן, ומים; להביא לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, מבשלים בצל, סלרי וגזר בחמאה עד שהירקות כמעט רכים. מערבבים בקמח, מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מוסיפים מרק ואורז לא דחוס, מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד מעט מעובה.
מוסיפים שמנת, רוזמרין, ומלח. להפחית חום ומבשלים, חשוף, כ 20 דקות או עד אורז הוא רך.