מרק אורז בר IV
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, סלרי, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב קטנה, לבשל אורז עם שתי כוסות מים עד מכרז; להפריש. מטגנים את הבייקון עד קריספ.
ניקוז, אבל להזמין 5 כפות של השומן. קותלי חזיר מתפוררים ומניחים בצד.
מטגנים את הבצלים, הסלרי והפלפלים הירוקים בשומן הבייקון עד שהבצל שקוף.
מעבירים את הירקות, האורז ובייקון מתפורר למחבת 5 ליטר. מערבבים במרק פטריות ועוף, מרק עוף ונותר 3 1/2 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך שעה אחת כדי למזג את כל הטעמים.