קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אורז בר IV

מרק אורז בר IV
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, סלרי, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב קטנה, לבשל אורז עם שתי כוסות מים עד מכרז; להפריש. מטגנים את הבייקון עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז, אבל להזמין 5 כפות של השומן. קותלי חזיר מתפוררים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
מטגנים את הבצלים, הסלרי והפלפלים הירוקים בשומן הבייקון עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
טיפות בייקוןטיפות בייקון
סלריסלרי
בצלבצל
4
מעבירים את הירקות, האורז ובייקון מתפורר למחבת 5 ליטר. מערבבים במרק פטריות ועוף, מרק עוף ונותר 3 1/2 כוסות מים. מבשלים מעל חום בינוני במשך שעה אחת כדי למזג את כל הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מרק עוףמרק עוף
ירקירק
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת