מרק אטריות בקר וייטנאמי
המתכון מרק אטריות בשר וייטנאמי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 8 דקות. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 32 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך רוטב דגים אסייתי, מקל קינמון, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, פו וייטנאמי: מרק אטריות בשר, ו Pho (מרק בשר ואטריות וייטנאמי) (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק resealable, לשלב את פרוסות בשר, 1 Tbs. של השמן, 1 1/2 כפית. של רוטב הדגים והמלח. חותם את התיק ועיסוי עם הידיים כדי להפיץ את המרינדה באופן שווה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות או מקררים עד לילה.מבשלים את האטריות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את המרק, זנגביל, כוסברה, קינמון ואת 2 כפית הנותרים. רוטב דגים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות.בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האורז ורמיצ ' לי ומבשלים רק עד למכרז, על פי הוראות החבילה.
מסננים, לשטוף תחת מים קרים זורמים לחלק באופן שווה בין קערות.סיים את המרק.
במחבת מטגנים על חום גבוה, לחמם את 1 Tbs הנותרים. שמן.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צרוב משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת.מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת, ואז להחזיר את המרק לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את נבטי שעועית, בזיליקום ובשר בקר ומבשלים רק עד נבטי שעועית מתחילים לנבול, על 3 דקות. מצקת על ורמיצ ' לי ומשרת מיד. תעבירי את פלחי הלימון לשולחן כדי לדחוס את המרק.
מגיש 4.עיבוד מזון וויליאמס-סונומה עשה סדרה מהירה, מרק, על ידי Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הראטס המקורי Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Raats מקורי Chenin Blanc
Chenin המקורי הוא בעל מבנה ללא שימוש בכל אלון על מנת לשמר את "המקורי" של היין, תוסס פרי fesh אופי. זה ארוז עם טעמים עסיסיים של אננס, תפוח טעים זהוב והדרים, עם רמזים של זנגביל, יערה ופריחה כתומה מינרליות יפה. זה בהיר, מציע טעים מן Chenin מאסטר Bruwer ראטס יריבים מיטב Loire עמק Chenin."באמת נקי לחתוך, עם אפרסק לבן, יערה ורשימות מינרליות כי לנהוג דרך ארוך, מוגדר היטב לסיים. יש גם חומציות פריך גדול קבור כאן."צופה ביין89 נקודות