מרק אטריות בקר וייטנאמי עם ירקות אסייתיים
מתכון ויאטנמית בשר בקר עם אטריות עם ירקות אסיאתיים מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל וייטנאמי. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם מקלות אורז רחבים, ג'ינג'ר, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו מרק בקר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסייתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, מרק אטריות בקר וייטנאמי, ו בקר פו (מרק אטריות וייטנאמי) (מתכונים דומים).
הוראות
להקפיא בשר בקר 10 דקות; חותכים את התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מסננים ושוטפים במים קרים; ניקוז.
מניחים בצל ו -5 המרכיבים הבאים בסיר גדול; מבשלים על אש בינונית-גבוהה 5 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים מרק ו -3 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מסננים את תערובת המרק דרך מסננת דקה מעל קערה; מחק מוצקים. מחזירים מרק למחבת.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר ורוטב דגים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים בוק צ 'וי ואפונת שלג; מבשלים 4 דקות או עד שהאפונה רכה פריכה ובוק צ' וי נבול.
מסדרים 1/2 כוס אטריות בכל אחת מ -4 קערות גדולות. מחלקים פרוסות בקר גולמי וצ ' ילה באופן שווה בין קערות. מצקת על 1 2/3 כוסות מרק חם על כל מנה (מרק יהיה לבשל בשר). מעל כל מנה 1/4 כוס נבטי שעועית, 1 כף בזיליקום ו -1 כף נענע.