מרק אטריות בשר טאיוואניות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 914 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, יין אורז, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו מרק אטריות בשר טאיוואני, מרק אטריות בשר טאיוואני, ו מרק אטריות טאיוואני (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן צמחי בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 4 דקות. מערבבים ומבשלים עד שחום היטב בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
להעביר בשר לקערה גדולה ולחזור עם 1 יותר שמן כף בשר בקר הנותרים.
מוסיפים את אניס הכוכב, פלפל סצ ' ואן, רוטב סויה כהה, רוטב סויה בהיר, ואת המים. מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום לרתיחה ולכסות. לבשל עד בשר רך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כהה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
באמצעות מלקחיים, בזהירות להסיר את קוביות הבשר מן התבשיל ולהניח בצד בקערה. בזהירות מסננים את המרק על מסננת או רשת מסננת כדי לתפוס את הג ' ינג ' ר, פלפל, ומוצקים תועים אחרים. לשמור על כל מוצקים או חתיכות בשר קטנות מן התערובת המתוחה כי ייתכן שתרצה לשמור, ולחזור למרק. להחזיר את הבשר למרק ולהוסיף ירקות לנבול אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')