מרק אטריות העוף של אמא ג'ין
מרק אטריות העוף של אמא ג'ין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 248 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת קמח, עלי שמיר טרי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו מרק העוף של אמא, מרק העוף של אמא, ו מרק העוף של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומקפיצים עד לריכוך, כ -4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את השום הקצוץ ומטגנים עד ריחני, 1 דקה יותר.
מקציפים פנימה את הקמח ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מצפה את הירקות ומכין משחה. מבשלים עד שהוא מגיע לצבע בלונדיני חיוור, כ -2 דקות. מקציפים בהדרגה את ציר העוף, מוודאים שאין גושים.
מוסיפים את עלה הדפנה, הרוטב החם והווסטרשייר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
תנו למרק להתבשל במשך 15 דקות כדי להסמיך ולפתח את הטעמים.
מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף והאטריות. אין להרתיח את העוף או שזה יהיה קשה.
מוסיפים את האפונה והשמיר ומבשלים בעדינות עוד 10 דקות.
טועמים לתיבול ומוסיפים עוד מלח ופלפל, במידת הצורך. מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישים.