לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו מרק אטריות עוף אסייתי. מתכון ללא חלב זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם מרק עוף, סלרי, עטיפות וונטון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק אטריות עוף אסייתי, מרק אטריות עוף אסייתי, ו מרק אטריות עוף אסייתי.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים עוף בשמן על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר ושמור על חום. באותה מחבת הקפיצו את הגזר, הסלרי והבצל עד שהם רכים. מערבבים את המרק, רוטב טריאקי, רוטב שום ועוף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את רצועות הוונטון, הפטריות, עלי הסלרי, הבזיליקום והכוסברה. מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שרצועות וונטון ופטריות רכות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, אלברינו, שרדונה לא מוסווה
סוביניון בלאן, אלברינו ושרדונה לא ספוג הם בחירה מצוינת למרק אטריות עוף. שרדונה לא ספוג או מעט ספוג עובד היטב עם מרק אטריות העוף הסטנדרטי שלך. אם יש לך מרק עשב מאוד, נסה סוביניון בלאן. אם אתה מוסיף לימון, בחר באלברי צ ' אקו. סנטאן אמה בחר טרואר סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
צהוב קש בהיר, סוביניון בלאן זה בעל ניחוחות עזים של פירות הדר טריים המלווים בתווים של תפוחים ואגסים. זהו יין צעיר טרי עם איזון טוב וחומציות נעימה.זוג עם דגים בטעם עדין, רכיכות, סביצ ' ה וגבינות טריות.