מרק אני
מרק מרק אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון שלך הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 167 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חצי וחצי שמנת, חסה אייסברג, מרגרינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: מרק בלט, מרק בלט, ו מרק עוף.
הוראות
בסיר כבד של 3 ליטר מבשלים בייקון על אש בינונית עד להשחמה קלה, כ -10 דקות. אין לנקז שומן.
מוסיפים חמאה או מרגרינה ומחממים עד להמסה. מערבבים חסה ומטגנים 2 דקות. מערבבים בקמח עם מטרפה. מערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה ומבושלת באופן שווה, כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים מים חמים, בסיס מרק עוף, עגבניות, אגוז מוסקט ופלפל אדום.
מחממים לרתיחה, תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש ומרתיחים בעדינות 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה.
מוסיפים שמנת, מערבבים היטב.
מחממים לרתיחה, תוך ערבוב תדיר.
מגישים חם, מעוטר עם חתיכות בייקון מתפורר. תהנה!
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב לרמנדייר-ברנייר אקסטרה ברוט עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.