מרק אספרגוס השני
מרק אספרגוס השני יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 67%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק אספרגוס עם לחמניות אספרגוס פריך, מרק אספרגוס, לימון ואורזו של מפעל מרק ניו אינגלנד, ו מרק אספרגוס.
הוראות
בסיר גדול, שלבו את המים או הציר, קצוות האספרגוס וירקות כרישה מופרדים.
מחממים על אש נמוכה ומאפשרים להתבשל בזמן שמכינים את שאר המרכיבים.
במחבת מטגן בינונית מחממים את החמאה והשמן.
מוסיפים את 'הלבנים' של הכרישה, הבצל והאורז ומבשלים עד שהבצל מתחיל לצבוע (כ -8 דקות).
מוסיפים 1 כוס מהציר החם ומבשלים עוד 10 דקות.
מסננים את ציר האספרגוס וקצוות הכרישה ומחזירים לסיר.
מוסיפים את תכולת התבנית המוקפצת לציר המסונן יחד עם אמצע האספרגוס ומכסים חלקית את הסיר. מבשלים עוד 12 דקות.
מעבירים מרק למעבד מזון ומחית. מסננים את זה בחזרה לסיר. מתבלים ומוסיפים מלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. בינתיים, שחררו את קצות האספרגוס למים מומלחים רותחים ובשלו עד שהם רכים (כ -4 דקות).
מגישים את המרק עם כמה טיפים לאספרגוס מעל לקישוט.