מרק אספרגוס, לימון ונענע
מרק אספרגוס, לימון ונענע הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו עם 2 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 244 קלוריות . 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 35 דקות בערך. זה מושלם לחורף . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שאלוט, גרידת לימון, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 93% , המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: סורבה נענע לימון ,קציצות טלה מתובלות עם רוטב יוגורט נענע לימון , ומרק קישואים עגבניות קטלאני עם נענע ושקדים קלויים .
הוראות
חותכים טיפים מ-6 חניתות אספרגוס, כ-1 1/2 אינץ' מהחלק העליון; לשמור לקישוט מאוחר יותר. קוצצים את האספרגוס הנותר לקוביות.
מחממים שמן זית בסיר מרק על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שאלוט בשמן החם עד לריכוך, כ-3 דקות.
מוסיפים אספרגוס קצוץ; מתבלים בנענע, מלח ופלפל. מבשלים עד שהאספרגוס רך מעט, כ-3 דקות.
יוצקים ציר עוף לתערובת האספרגוס; להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאספרגוס רך, 12 עד 15 דקות. מערבבים פנימה גרידת לימון.
מערבבים מרק בעזרת בלנדר ידני או מעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
מביאים לרתיחה סיר קטן עם מים מומלחים קלות; מבשלים את קצות האספרגוס במים הרותחים עד שהם הופכים לירוק עז, בערך 2 דקות. מסננים את קצות האספרגוס ומעבירים מתחת למים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מקשטים מרק בקצוות אספרגוס וביצה קשה.