מרק אספרגוס צונן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אספרגוס צונן, מרק אספרגוס צונן, ו מרק אספרגוס צונן (מתכונים דומים).
הוראות
חום 4 כפות שמן בסיר גדול overmedium-חום נמוך.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, 8-10 דקות.
הוסף 1/2 " piecesand אספרגוס העונה עם מלח ופלפל. לבשל untilasparagus הוא ירוק בהיר ומכרז, 4-5minutes.
להוסיף מרק, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום למדיוםולבשל עד אספרגוס הוא רך, 8–10minutes.
מוסיפים תרד ומבשלים, בוחשיםכדי, עד נבול, על 2 דקות.
הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה גדולה; להפריש. עבודה בקבוצות, פירה soupin בלנדר עד חלקה מאוד. מסננים דרך מסננת מוכנה. מערבבים הנותרים 2 כפות oilinto מרק; העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. שמור צונן.
מחלקים טיפים אספרגוס slicedstalks דק בין קערות; לשפוך מרק מקורר מעל.
טפטוף כל אחד עם כמה טיפות שמן.