מרק אפונה טרי
מרק אפונה טרי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך פלפל, עלי נענע, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הכרישה והבצל, ומבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 5 עד 10 דקות, עד שהבצל רך.
מוסיפים את ציר העוף, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות, עד האפונה מכרז. (אפונה קפואה ייקח רק 3 דקות.) Off the heat, add the mint, salt, and pepper.
* מחית את המרק בקבוצות: מניחים 1 כוס מרק בבלנדר, מניחים את המכסה על גבי, ומחית על מהירות נמוכה. עם הבלנדר עדיין פועל, לפתוח את הוורידים במכסה ולהוסיף לאט יותר מרק עד הבלנדר הוא מלא שלושה רבעים.
יוצקים את המרק לתוך קערה גדולה וחוזרים עד שכל המרק הוא מחית.
להקציף את קרם פרש עירית טעם לתיבול.
מגישים חם עם קרוטונים שום.