מרק אפונה מפוצל רוזמרין
מרק אפונה מפוצל רוזמרין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 5 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 346 קלוריות. אם יש לכם מלח, אפונה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצול אפונה ומרק רוזמרין, לחם שטוח רוזמרין עם ממרח אפונה מפוצלת צהובה, ו קלויים לימון רוזמרין פיצול חזה הודו.
הוראות
בקומקום גדול או בתנור הולנדי הקפיצו את הסלרי, הבצל, השום והרוזמרין בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את המרק, האפונה והמלח אם רוצים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהאפונה רכה.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
לקציצות, שלבו את החזיר, הרוזמרין והפלפל. צורה לתוך 1/2-ב. ביצים. במחבת גדולה קציצות חומות עד שלא נשאר ורוד, כ -5 דקות.
מצקת מחצית מרק מקורר לתוך בלנדר או מעבד מזון; פירה. מחזירים מרק לקומקום יחד עם הקציצות ומחממים.