מרק אצטקה
מרק אצטקה נטול גלוטן,, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. לכו לחנות ואספו אבוקדו, עגבניות, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 65%. נסו מרק אצטקה, מרק אצטקה, ו מרק אצטקה מאומץ עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן במחבת רוטב גדולה ושחרר בזהירות לחתוך טורטיות. מטגנים עד להזהבה ופריכה. מכסים צלחת במגבת נייר, מניחים טורטיות מוגמרות על מגבת ומייבשים וסופגים עודפי שמן.
מפזרים מלח על גבי טורטיות, מנסים לצפות את שני הצדדים.
בעזרת בלנדר או מעבד מזון מערבבים עגבניות, בצל וכוסברה עד למחית מלאה.
בסיר מחממים מרק עוף, צ 'ילי צ' יפוטלה וירקות מחית. מביאים לרתיחה ואז מגישים. לפני ההגשה מוסיפים למרק טורטיות וקוביות אבוקדו או מניחים טורטיות וקוביות אבוקדו לקערות הגשה אישיות. בואן פרובצ ' ו!
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%