קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מרק ארטישוק ירושלמי

מרק ארטישוק ירושלמי
מרק ארטישוק ירושלמי יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכון למרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך ארטישוק ירושלמי, שמן זית, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הבאתי הביתה קומץ ארטישוקים ירושלמיים מהשוק, שטפתי וצליתי אותם (עור וכל) בתנור עם רסס פשוט של שמן זית, מלח ים ופלפל. בישלתי אותם לאורך כל הדרך כמו תפוח אדמה אפוי. ניסיתי לצלות אותם פעם שנייה, להחליף את שמן הזית בשמן אגוזים, לתוצאות אפילו טעימות יותר. עכשיו, את הסיכונים הירקות להשתלט על החיים לייצר שלי כפי שאני מכיר אותו! חתכתי כמה כדורים קטנים, טיגנתי אותם ופיזרתי אותם על סלט ארוגולה. טעים. חשבתי שהגעתי לשיא עם ההכנות האלה עד שטעמתי את המרק הזה...השילוב של צלייה ותבשיל אותם נותן טעם מורכב.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים 1/2 ארטישוק ירושלמי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
טפטף אותם עם 1 1/2 כפות שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
מניחים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד שהם מניבים לחלוטין כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, פרוס את שאר הארטישוק הירושלמי בפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
8
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את הנותרים 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הקורנית ואת פרוסות הארטישוק הירושלמיות ומערבבים כדי למזג את החומרים. בדוק את התיבול. מבשלים 5 עד 10 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מבשלים עד שהארטישוק הירושלמי רך לחלוטין, 25 עד 30 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן בישול זה, להוסיף את המים 1 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
הסר את אלה קלויים מהתנור, רבע אותם ולהוסיף אותם ישירות לתערובת המרק. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את הקורנית מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
תוסיפי את הקרם. מחית את המרק בקבוצות קטנות בבלנדר (או בלנדר יד) עד חלקה. עבור מרקם" כפרי "יותר, מחית רק 1/2 ומשאיר את השני 1/2" עבה."
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מגישים עם שאור פריך או לחם זרע כדי להביא את טעם אגוזי טבעי של המרק.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
16
הגשת הצעה: לחם שאור פריך או לחם זרע.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק