מרק ארטישוק ירושלמי
מרק ארטישוק ירושלמי יכול להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכון למרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך ארטישוק ירושלמי, שמן זית, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הבאתי הביתה קומץ ארטישוקים ירושלמיים מהשוק, שטפתי וצליתי אותם (עור וכל) בתנור עם רסס פשוט של שמן זית, מלח ים ופלפל. בישלתי אותם לאורך כל הדרך כמו תפוח אדמה אפוי. ניסיתי לצלות אותם פעם שנייה, להחליף את שמן הזית בשמן אגוזים, לתוצאות אפילו טעימות יותר. עכשיו, את הסיכונים הירקות להשתלט על החיים לייצר שלי כפי שאני מכיר אותו! חתכתי כמה כדורים קטנים, טיגנתי אותם ופיזרתי אותם על סלט ארוגולה. טעים. חשבתי שהגעתי לשיא עם ההכנות האלה עד שטעמתי את המרק הזה...השילוב של צלייה ותבשיל אותם נותן טעם מורכב.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים 1/2 ארטישוק ירושלמי על תבנית אפייה.
טפטף אותם עם 1 1/2 כפות שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את המגש במרכז התנור ומבשלים עד שהם מניבים לחלוטין כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
בינתיים, פרוס את שאר הארטישוק הירושלמי בפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מחממים סיר בינוני ומוסיפים את הנותרים 1/2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת פרוסות הארטישוק הירושלמיות ומערבבים כדי למזג את החומרים. בדוק את התיבול. מבשלים 5 עד 10 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים.
מבשלים עד שהארטישוק הירושלמי רך לחלוטין, 25 עד 30 דקות. אם הנוזל מפחית יותר מדי במהלך זמן בישול זה, להוסיף את המים 1 כוס הנותרים.
הסר את אלה קלויים מהתנור, רבע אותם ולהוסיף אותם ישירות לתערובת המרק. טעם לתיבול.
תוסיפי את הקרם. מחית את המרק בקבוצות קטנות בבלנדר (או בלנדר יד) עד חלקה. עבור מרקם" כפרי "יותר, מחית רק 1/2 ומשאיר את השני 1/2" עבה."
מגישים עם שאור פריך או לחם זרע כדי להביא את טעם אגוזי טבעי של המרק.
הגשת הצעה: לחם שאור פריך או לחם זרע.