מרק ארטישוק ירושלמי של אקליפטוס עם לימון וזעפרן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות תבשיל כבד עם כיסוי, לטגן את הבצל בשמן זית על אש נמוכה, מכוסה, כ -20 דקות. (זה נקרא להזיע את הבצלים.) לחשוף, להוסיף את השום ואת הארטישוקים, ולהגדיל את החום. המשך לטחון עוד כמה דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
טוחנים את השקדים במטחנת תבלינים ומערבבים עם המים.
לטאטא את התערובת לתוך המרק יחד עם גדילי זעפרן ומיץ לימון. מחממים, מפזרים פטרוזיליה על גבי, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;