מרק בורי אדום, אחרי מרק עקרב: זופה די סקורפנו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, פתיתי צ'ילי, יין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה לחם בננה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מרק צופה טוסקנה, מרק צופה טוסקנה, ו מרק צופה טוסקנה.
הוראות
1
בסיר של 3 ליטר מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השום והבצל הירוק ומבשלים עד ששיני השום מתחילות להזהיב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3
מוציאים שום ובצל ירוק, שומרים את השום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
4
מוסיפים לסיר את בקבוק היין 1/2 ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את העגבניות ו -2 ליטר מים. מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הדג ומבשלים 15 עד 20 דקות ליצירת ציר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
7
מוסיפים 1 כפית פתיתי צ ' ילי. מתבלים במלח ומוסיפים 1 כפית פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוציאים את הדג, שלם, מהתבנית ומניחים על מגש. צולים את פרוסות הלחם ואז משפשפים כל אחת בעדינות עם 1 משיני השום השמורות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים 2 חתיכות טוסט בתחתית כל קערת הגשה ומכסים בתבשיל הדגים ומגישים עם חתיכות דג.
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סטולץ אורגני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.