מרק בצל אדום
מרק בצל אדום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, טימין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, ו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל; מכסים ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות או עד בצל הם השחמה, ערבוב מדי פעם.
להגדיל את החום בינוני גבוה; מערבבים יין רסק עגבניות. מבשלים עד היין כמעט מתאדה (כ 5 דקות).
מוסיפים מים, עגבניות, רוזמרין, טימין, פטרוזיליה ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות. מערבבים ברוטב סויה; להשליך פטרוזיליה ועלי דפנה.
מצקת 1 1/3 כוסות מרק לתוך 6 קערות ovenproof.
מניחים קערות על תבנית אפייה. למעלה כל מנה עם פרוסת לחם 1, ומפזרים כל פרוסת לחם עם 2 כפות Gruyre וכ -1 כף אסיאגו. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.