קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל בלגי

מרק בצל בלגי
מרק בצל בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם שאור, שום, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. 265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק אנדיב בלגי, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב.

הוראות

1
מחממים סיר רחב או ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את החמאה ונותנים לה לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3
מוסיף את הבצל והטבח חשפו.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
תן להם לשבת במשך כארבע דקות ולאחר מכן מערבבים. חזור עד הבצלים החלו כל חום, לפחות עשרים דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את שמן הזית, השום, הבצלצלים ומערבבים באותה צורה כמו קודם, אחת לחמש דקות, עד שהשום והצלצלי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
הוסף 2 1/2 כוסות של הבירה ולארכב את החום רק ביישן של גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
7
תן לבירה לרתוח עד שיש חצי נפח בירה כמו נפח בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
8
מוסיפים את המניה, עלי דפנה, עלי קורנית ופלפל לבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשני רוחב אצבעות. לטעום את המרק ולהוסיף מלח כדי להתאים. מבשלים לפחות עשרים דקות נוספות לפני לקישוט. בעולם אידיאלי, היית נותן למרק לשבת יום לפני ההגשה. (רק כדי להיות בטוח לחמם אותו.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
9
קח פרוסת שאור וחתוך אותו כדי להתאים את הקערה או הכוס שלך. להניח על גבי המרק ולכסות עם כמה פרוסות של Gruyère. צלייה עד חום לשרת חם, עקף עם קורנית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
BEVERAGEDe Proef Flemish פרימיטיבי פראי AleSOUNDTRACKMétal Urbain"Hystérie connective"
11
Reprinted with permission from The Hot Knives Vegetical Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher