מרק בצל בלגי
מרק בצל בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם שאור, שום, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. 265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם של מרק אנדיב בלגי, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב.
הוראות
מחממים סיר רחב או ברזל יצוק על חום בינוני.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה לבעבע.
מוסיף את הבצל והטבח חשפו.
תן להם לשבת במשך כארבע דקות ולאחר מכן מערבבים. חזור עד הבצלים החלו כל חום, לפחות עשרים דקות.
מוסיפים את שמן הזית, השום, הבצלצלים ומערבבים באותה צורה כמו קודם, אחת לחמש דקות, עד שהשום והצלצלי קרמל.
הוסף 2 1/2 כוסות של הבירה ולארכב את החום רק ביישן של גבוה.
תן לבירה לרתוח עד שיש חצי נפח בירה כמו נפח בצל.
מוסיפים את המניה, עלי דפנה, עלי קורנית ופלפל לבן. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בכשני רוחב אצבעות. לטעום את המרק ולהוסיף מלח כדי להתאים. מבשלים לפחות עשרים דקות נוספות לפני לקישוט. בעולם אידיאלי, היית נותן למרק לשבת יום לפני ההגשה. (רק כדי להיות בטוח לחמם אותו.)
קח פרוסת שאור וחתוך אותו כדי להתאים את הקערה או הכוס שלך. להניח על גבי המרק ולכסות עם כמה פרוסות של Gruyère. צלייה עד חום לשרת חם, עקף עם קורנית נוספת.
BEVERAGEDe Proef Flemish פרימיטיבי פראי AleSOUNDTRACKMétal Urbain"Hystérie connective"
Reprinted with permission from The Hot Knives Vegetical Cookbook: Salad Daze by Alex Brown and Evan George, © 2011 Mark Batty Publisher