מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. לך לחנות ותביא מרק בקר מרוכז, פלפל, עלה דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף לחתוך את הבצל לפרוסות למדוד 4 כוסות. בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בצל למעייל עם חמאה. קוק חשף 10 דקות, תוך ערבוב כל 3 עד 4 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך. קוק חשף 35 עד 40 דקות יותר, ערבוב טוב כל 5 דקות, עד בצל הם חום זהוב עמוק (בצל יתכווץ במהלך הבישול).
מערבבים במרק, מים, פלפל, טימין ועלה דפנה.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים עם מכסה; מבשלים 15 דקות. בינתיים, לגרוס את גבינת Gruyre על ידי שפשוף אותו על פני החורים הגדולים של פומפיה למדוד 1 כוס; להפריש.
ייתכן שיהיה עליך להזיז את מתלה התנור כך שהוא ליד broiler. הגדר את בקרת התנור לצלות. על סדין עוגיות, מניחים את פרוסות הלחם. מטגנים עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך את הלחם; לטגן 1 עד 2 דקות יותר עד חום זהוב.
מניחים לחם קלוי ב 4 קערות avenproof או תבשילי קרמיקה בודדים (לא להשתמש בזכוכית, אשר לא יכול לעמוד בחום של broiler ועלול לשבור).
הסר עלה דפנה ממרק. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם גבינת Gruyre.
מניחים קערות במחבת עם צדדים רדודים.
קערות מרק צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או רק עד גבינה מותכת וחום זהוב. צפה בזהירות כדי שהגבינה לא תישרף.
מגישים עם לחם צרפתי נוסף אם תרצה.