מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בצל, טימין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
מבשלים בצל, טימין, עלי דפנה, ומלח בחמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על חום מתון, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ועמוקים זהוב חום, כ 45 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ביין ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים במרק, מים, פלפל ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
בעוד מרק מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F.
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה וטוסט, מתהפך פעם אחת, עד יבש לחלוטין, כ 15 דקות.
הסר croutes מן תנור מחממים broiler. שים קרוקס בתבנית אפייה רדודה.
Discard bay leaves and thyme from soup and divide mark among crocks, then float a croûte in each. חותכים מספיק Gruyère (כ 6 אונקיות בסך הכל) עם מטוס גבינה כדי לכסות צמרות של crocks, המאפשר קצוות של גבינה לתלות מעל חישוקים של crocks, ואז מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו.
מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד גבינה נמסה תוסס, 1 עד 2 דקות.
מרקים ו croutes יכול להתבצע 3 ימים קדימה (אבל לא מוסיפים croutes וגבינה למרק); מגניב לחלוטין, חשוף, ואז מרק צ ' יל, מכוסה, ולשמור croûtes במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם מרק לפני שתמשיך עם מתכון.