מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בצל, טימין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
1
מבשלים בצל, טימין, עלי דפנה, ומלח בחמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על חום מתון, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ועמוקים זהוב חום, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ביין ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים במרק, מים, פלפל ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בעוד מרק מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F.
Discard bay leaves and thyme from soup and divide mark among crocks, then float a croûte in each. חותכים מספיק Gruyère (כ 6 אונקיות בסך הכל) עם מטוס גבינה כדי לכסות צמרות של crocks, המאפשר קצוות של גבינה לתלות מעל חישוקים של crocks, ואז מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו.
מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד גבינה נמסה תוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
מרקים ו croutes יכול להתבצע 3 ימים קדימה (אבל לא מוסיפים croutes וגבינה למרק); מגניב לחלוטין, חשוף, ואז מרק צ ' יל, מכוסה, ולשמור croûtes במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם מרק לפני שתמשיך עם מתכון.