קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בצל, טימין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.

הוראות

1
מבשלים בצל, טימין, עלי דפנה, ומלח בחמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר על חום מתון, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים רכים מאוד ועמוקים זהוב חום, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ביין ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים במרק, מים, פלפל ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
בעוד מרק מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מסדרים לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה וטוסט, מתהפך פעם אחת, עד יבש לחלוטין, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר croutes מן תנור מחממים broiler. שים קרוקס בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
Discard bay leaves and thyme from soup and divide mark among crocks, then float a croûte in each. חותכים מספיק Gruyère (כ 6 אונקיות בסך הכל) עם מטוס גבינה כדי לכסות צמרות של crocks, המאפשר קצוות של גבינה לתלות מעל חישוקים של crocks, ואז מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GruyereGruyere
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
מטגן 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד גבינה נמסה תוסס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1
מרקים ו croutes יכול להתבצע 3 ימים קדימה (אבל לא מוסיפים croutes וגבינה למרק); מגניב לחלוטין, חשוף, ואז מרק צ ' יל, מכוסה, ולשמור croûtes במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם מרק לפני שתמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט