מרק בצל צרפתי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 792 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קורנית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 בסיר גדול, לטגן את הבצל בשמן זית על חום גבוה בינוני עד השחמה היטב, אבל לא נשרף, על 30-40 דקות (או יותר).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הסוכר כ -10 דקות לתוך התהליך כדי לעזור עם הכרמליזציה.2
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף שום ו sauté במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיף את המניה, ורמוט או יין, עלה דפנה, ותימין. מכסים חלקית ומבשלים עד שהטעמים מעורבבים היטב, כ -30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. זרוק את עלה המפרץ.3 כדי לשרת אתה יכול גם להשתמש קערות מרק בתנור הוכחה בודדים או תבשיל אחד גדול. מצקת את המרק לתוך קערות או תבשיל קדרה. מכסים את הטוסט ומפזרים גבינה. מכניסים את המטגן במשך 10 דקות ב 350 מעלות F, או עד בועות הגבינה והוא מעט השחמה.