מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 583 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך להתיז קוניאק, גבינת gruyere, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
לקצץ את הקצוות את כל בצל ואז לחתוך מקצה לקצה.
הסר קליפת דק לחתוך לתוך צורות חצי ירח. הגדר מחבת חשמלית ל 300 מעלות ולהוסיף חמאה. לאחר החמאה נמסה להוסיף שכבה של בצל ומפזרים קצת מלח. חזור על שכבות בצל ומלח עד שכל הבצלים נמצאים במחבת. אל תנסה ערבוב עד בצל הזיע למטה במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן, מערבבים מדי פעם עד הבצל הם מהגוני כהה מופחת כ 2 כוסות. זה צריך לקחת 45 דקות עד 1 שעה. אל תדאג לגבי שריפה.
מוסיפים מספיק יין כדי לכסות את הבצלים ולהפוך את החום לגבוה, ומפחיתים את היין למרקם סירופ.
הוסף לצרוך, מרק עוף, סיידר תפוחים ו זר garni. להפחית חום ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מניחים מתלה תנור העליון 1/3 של תנור מטגן חום.
חותכים לחם כפרי בסבבים גדולים מספיק כדי להתאים את הפה של קרוקס מרק בטוח תנור.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה ומניחים תחת broiler במשך 1 דקה.
תערובת מרק העונה עם מלח, פלפל וקוניאק. מרק מצקת לתוך crocks עוזב סנטימטר אחד לשפה.
מניחים את הלחם עגול, קלוי בצד למטה, על גבי מרק העליון עם גבינה מגוררת. לצלות עד גבינה הוא מבעבע וזהב, 1 עד 2 דקות.