מרק בצל צרפתי III
המתכון מרק בצל צרפתי III יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, לחם, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 35%. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). בצל חתוך נפרד לטבעות בודדות.
ברוטב בינוני מחבת מטגן בצל בחמאה עד רך, כ 20 דקות. מערבבים בקמח ומוסיפים בהדרגה מרק ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים, טוסט פרוסות לחם צרפתי.
מניחים לחם קלוי לתוך קערות מרק.
יוצקים תערובת מרק על לחם ומפזרים פרמזן וגבינה שוויצרית.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.