מרק בצל צרפתי V
מרק בצל צרפתי V יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 167 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל בחמאה או במרגרינה במשך 10 דקות, או עד הבצל רך. מערבבים את הקמח, פלפל שחור טחון והסוכר כדי ליצור תערובת דביקה.
עכשיו מוסיפים את מרק הבשר, המים, פטרוזיליה ותימין ומבשלים במשך 10 דקות, ואז מוסיפים את היין ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.
למלא קערות בטוח תנור בודדים 3/4 מלא עם המרק.
מניחים פרוסת לחם על גבי המרק ומכסים עם הגבינה.
מטגנים בתנור עד שהגבינה נמסה ותוססת