מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה
מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, שום, מלח, פלפל שחור ותימין עד בצל רך וחום, כ -30 דקות.
יוצקים יין אדום ושרי; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שאתה כבר לא יכול להריח אלכוהול בישול, על 15 דקות יותר.
מפזרים תערובת בצל עם קמח ומערבבים עד מצופה; לבשל במשך 10 דקות.
יוצקים מרק, מערבבים לערבב קמח, ומבשלים עד מעט מעובה, כ 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) בעוד המרק מתבשל. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
טוסט baguette פרוסות בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 12 עד 14 דקות, מפנה את הלחם מעל באמצע הבישול.
הגדר מתלה תנור כ 8 אינץ ' ממקור החום ולהפעיל את המטגן של התנור.
מרק מצקת לתוך 6 crocks תנור הוכחה, ממלא אותם על 3/4 מלא.
מניחים 1 או 2 פרוסות לחם לתוך הקערות ולמעלה כל אחד עם פרוסת גבינה שוויצרית ופרוסת פרובולונה. בזהירות במקום crocks מלא על תבנית אפייה חסון.
מרק צלייה עד שהגבינה תשחה ותבעבע, 3 עד 4 דקות.