מרק בצל צרפתי כפרי איטי
מרק בצל צרפתי כפרי איטי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-160 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מים, עלי קורנית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-35 דקות. נסו מרק בצל צרפתי מבושל איטי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו מרק בצל צרפתי מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 6-7 ליטר בישול איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מניחים בצל, חמאה, מלח, פלפל וקורנית מיובשת. בקערה בינונית, מערבבים קמח, שרי ומים עם מקציף תיל עד מעורבב. מערבבים לתוך תערובת בצל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות או עד בצל מתרככים וחום עמוק.
מערבבים מרק לתוך סיר איטי. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 10 דקות או עד חם.
בינתיים, להגדיר שליטה בתנור לצלות. גיליון עוגיות קו עם נייר כסף. סדר פרוסות באגט בשכבה אחת על גיליון עוגיות. צלייה עם צמרות 3 אינץ ' מחום 2 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה.
מפזרים גבינה באופן שווה על פרוסות; broil 1 דקה יותר או עד גבינה הוא תוסס. מעל כל קערת מרק עם 2 טוסט גבינה.