מרק בצל צרפתי מבושל איטי
לך לחנות ותביא גבינה שוויצרית, בירה לא אלכוהולית, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סיר איטי מרק בצל צרפתי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו סיר איטי מרק בצל צרפתי.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בבישול איטי מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם מכסה. מבשלים על שעה 1 גבוהה, ערבוב לאחר 30 דקות.
מוסיפים מרק, מים, בירה ותימין לבישול איטי; מערבבים. לבשל, מכוסה, על נמוך 6 עד 8 שעות (או על 4 שעות גבוהות).
מטלית חום. מרק מצקת לתוך 10 קערות ovenproof; העליון עם פרוסות טוסט וגבינה.
מטאטא, 6 אינץ ' מחום, 3 עד 5 דקות. או עד גבינה מותכת וחום זהוב.