מרק בצל צרפתי עם בייקון
המתכון מרק בצל צרפתי עם בייקון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את הבייקון של אוסקר מאייר, מרק בשר, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר גדול על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות. טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל לטפטופים שמורים במחבת; לבשל 20 דקות. או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, פלפל וקורנית; מערבבים. מבשלים 15 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בבייקון.
מטלית חום. מרק מצקת לתוך 5 קערות ovenproof; העליון עם שאר החומרים.
מטאטא, 4 סנטימטרים מחום, 2 עד 3 דקות. או עד הגבינות נמסות חום זהוב.