קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות48
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית

מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית
מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1208 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, גזר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית, מרק בצל צרפתי עם בשר ושעורה, ו מלאי בשר תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, צלעות בקר, גזר לבן, בצל, גזר, סלרי, עלי מפרץ, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, ו 1 כף טימין טרי לתוך סיר מרק גדול על חום בינוני, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, ולבשל, ברפרוף ולזרוק את הקצף שנוצר על החלק העליון של המרק, עד המרק הוא צבע חום עשיר, 5 עד 6 שעות. מרק עשוי להתבצע בבישול איטי. מסננים את המרק, זורקים את הצלעות והירקות, ומקררים מרק נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
ירקירק
צלעות בקרצלעות בקר
גזר לבןגזר לבן
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מרקמרק
מיםמים
צלעותצלעות
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
סירסיר
2
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה או ברזל יצוק על חום בינוני-נמוך, ומבשלים את הבצל ושום עד קרמל וחום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים קמח, הרבס דה פרובנס, פפריקה, ואבקת שום יחד בקערה, ומפזרים את תערובת הקמח על הבצל השחום. מבשלים ומערבבים 5 דקות; מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומערבבים פטרוזיליה ועוד 1 כפית טימין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
אבקת שוםאבקת שום
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים 4 כוסות של מרק בשר, יין לבן, שרי ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהטעמים מעורבבים והמרק התעבה, לפחות 15 דקות. עוד זמן לא יזיק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
מרק בשרמרק בשר
יין לבןיין לבן
שרי.שרי.
מרקמרק
5
כ -15 דקות לפני תקופת השירות, מחממים את המטגן של התנור, ומניחים מתלה כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מברישים את פרוסות הלחם הצרפתי בשמן זית בטעמים, וטוסט תחת המטאטא שחומם מראש עד להשחמה טובה בכל צד, 1 עד 2 דקות לכל צד. מרק מצקת לתוך קערות מרק ovenproof, ומניחים פרוסת לחם קלוי על גבי כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
טוסטטוסט
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קערהקערה
מצקתמצקת
7
מפזרים כל פרוסת לחם באופן שווה עם גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
לחםלחם
8
מניחים את קערות המרק הממולאות מתחת למורית עד שהגבינה נמסה, תוססת ומשחמת, 2 עד 4 דקות או לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קערהקערה

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2גזר, קלוף וקצוץ גסגזר, קלוף וקצוץ גס2ביוןסלרי עם עלים, קצוץ גססלרי עם עלים, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרי יבששרי יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, או יותר לפי הצורךקמח, או יותר לפי הצורך42 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם צרפתיפרוסות עבות לחם צרפתי1אוראו ממולאים כפוליםפטרוזיליה טרייה קצוצה, או לפי הטעםפטרוזיליה טרייה קצוצה, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץ, או לפי הטעםטימין טרי קצוץ, או לפי הטעם3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת גרוייר מגורדתגבינת גרוייר מגורדת1אוראו ממולאים כפוליםherbes de Provenceherbes de Provence4שרימפס וורידיםריחן ושמן זית בטעם שום לצחצוחריחן ושמן זית בטעם שום לצחצוח4largesבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים3גזר לבן, מקולף וקבועגזר לבן, מקולף וקבוע1דאשרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעםרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהמלח ים לפי הטעםמלח ים לפי הטעם3בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4