מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1208 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, גזר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו מרק בצל צרפתי עם מלאי בשר תוצרת בית, מרק בצל צרפתי עם בשר ושעורה, ו מלאי בשר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המים, צלעות בקר, גזר לבן, בצל, גזר, סלרי, עלי מפרץ, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, ו 1 כף טימין טרי לתוך סיר מרק גדול על חום בינוני, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, ולבשל, ברפרוף ולזרוק את הקצף שנוצר על החלק העליון של המרק, עד המרק הוא צבע חום עשיר, 5 עד 6 שעות. מרק עשוי להתבצע בבישול איטי. מסננים את המרק, זורקים את הצלעות והירקות, ומקררים מרק נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
טימין טרי
עלי דפנה
ירק
צלעות בקר
גזר לבן
גזר
סלרי
בצל
מרק
מים
צלעות
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
סיר
2
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה או ברזל יצוק על חום בינוני-נמוך, ומבשלים את הבצל ושום עד קרמל וחום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים קמח, הרבס דה פרובנס, פפריקה, ואבקת שום יחד בקערה, ומפזרים את תערובת הקמח על הבצל השחום. מבשלים ומערבבים 5 דקות; מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומערבבים פטרוזיליה ועוד 1 כפית טימין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
אבקת שום
פפריקה
פטרוזיליה
בצל
קמח לכל מטרה
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים 4 כוסות של מרק בשר, יין לבן, שרי ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהטעמים מעורבבים והמרק התעבה, לפחות 15 דקות. עוד זמן לא יזיק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
מרק בשר
יין לבן
שרי.
מרק
5
כ -15 דקות לפני תקופת השירות, מחממים את המטגן של התנור, ומניחים מתלה כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מברישים את פרוסות הלחם הצרפתי בשמן זית בטעמים, וטוסט תחת המטאטא שחומם מראש עד להשחמה טובה בכל צד, 1 עד 2 דקות לכל צד. מרק מצקת לתוך קערות מרק ovenproof, ומניחים פרוסת לחם קלוי על גבי כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
שמן זית
לחם
טוסט
מרק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
קערה
מצקת
7
מפזרים כל פרוסת לחם באופן שווה עם גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
לחם
8
מניחים את קערות המרק הממולאות מתחת למורית עד שהגבינה נמסה, תוססת ומשחמת, 2 עד 4 דקות או לפי הצורך.