מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1265 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו כרישה, ציר בקר, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו צלעות קצרות מזוגגות חרדל עם צ'יפס, צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.זורקים את הצלעות הקצרות עם הקמח ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את שמן הקנולה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מעבירים לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל הקצוץ והכרישה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -4 דקות. מחזירים את הצלעות הקצרות לסיר ומערבבים פנימה את ענפי הטימין, עלה הדפנה, השום ורסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הציר ומחזירים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהצלעות הקצרות נופלות מהעצם, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בינתיים, קרמל את הבצל: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הבצל הפרוס, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, כ 2 שעות, 30 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים נתז מים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהסיר, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
בסיום הצלעות הקצרות מוציאים מהמרק בעזרת כף מחוררת, מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר מעט. מסננים את המרק, משליכים את המוצקים. לגרוס את הבשר, להשליך את העצמות, ולזרוק עם 1 כוס מרק. שמרו את המרק שנותר.
מוסיפים את עלי הטימין והשרי לבצל המקורמל. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -3 דקות; מוסיפים את המרק השמור ומבשלים 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל. רזה את השומן מהחלק העליון של המרק. מערבבים פנימה את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כוסות שיני שום
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מחלקים את המרק בין 6 קערות אטומות לתנור; כף כ 1/3 כוס בשר מגורר למרכז כל אחת, ואז מעליו 2 פרוסות טוסט, גוזמים את הלחם במידת הצורך. למעלה כל אחד עם 2 פרוסות גבינה, נותנים את הגבינה לתלות על הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים