קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות

מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות
מרק בצל צרפתי עם צלעות קצרות מטוגנות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1265 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו כרישה, ציר בקר, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו צלעות קצרות מזוגגות חרדל עם צ'יפס, צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הצלעות הקצרות: מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.זורקים את הצלעות הקצרות עם הקמח ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את שמן הקנולה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את הצלעות הקצרות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מעבירים לצלחת.
5
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל הקצוץ והכרישה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -4 דקות. מחזירים את הצלעות הקצרות לסיר ומערבבים פנימה את ענפי הטימין, עלה הדפנה, השום ורסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד להפחתה בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הציר ומחזירים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהצלעות הקצרות נופלות מהעצם, 2 שעות, 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, קרמל את הבצל: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את הבצל הפרוס, מנמיכים את האש לנמוכה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, כ 2 שעות, 30 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים נתז מים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהסיר, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בסיום הצלעות הקצרות מוציאים מהמרק בעזרת כף מחוררת, מעבירים לצלחת ומניחים להתקרר מעט. מסננים את המרק, משליכים את המוצקים. לגרוס את הבשר, להשליך את העצמות, ולזרוק עם 1 כוס מרק. שמרו את המרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
12
מוסיפים את עלי הטימין והשרי לבצל המקורמל. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -3 דקות; מוסיפים את המרק השמור ומבשלים 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל. רזה את השומן מהחלק העליון של המרק. מערבבים פנימה את החומץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
13
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מחלקים את המרק בין 6 קערות אטומות לתנור; כף כ 1/3 כוס בשר מגורר למרכז כל אחת, ואז מעליו 2 פרוסות טוסט, גוזמים את הלחם במידת הצורך. למעלה כל אחד עם 2 פרוסות גבינה, נותנים את הגבינה לתלות על הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה ומבעבעת, כ -10 דקות. למעלה עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
צילום: כריסטינה הולמס