מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה
גשו לסופר וקנו מים, פלפל, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים, קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית, ו Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני למשך דקה אחת.
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את תחתית המחבת, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הבצל פרוס ומלח, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך חום זהוב, על 30 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי, רוטב סויה וחרדל, מערבבים היטב ומבשלים במשך חמש דקות.
יוצקים בשש כוסות מים, ולהפוך את החום גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים חמש דקות. בזהירות להסיר את הסדין, ולהפעיל את broiler. מחלקים את הגבינה בין פרוסות הלחם. הגדר את הסדין מתחת לטוחן במשך כמה זמן שלוקח להמיס את הגבינה, כ -30 שניות.
הסר את הסדין, לכבות את החום, ולהניח בצד.
מתבלים את המרק עם פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם קרוטון.