קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה

מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה
גשו לסופר וקנו מים, פלפל, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים, קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית, ו Gruyere, בשר חזיר, בצל קרמל גבינה בגריל עם זיגוג בלסמי תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני למשך דקה אחת.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את תחתית המחבת, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. ברגע שהוא נמס, מוסיפים את הבצל פרוס ומלח, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך חום זהוב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את חומץ בלסמי, רוטב סויה וחרדל, מערבבים היטב ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
יוצקים בשש כוסות מים, ולהפוך את החום גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה מכוסה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים חמש דקות. בזהירות להסיר את הסדין, ולהפעיל את broiler. מחלקים את הגבינה בין פרוסות הלחם. הגדר את הסדין מתחת לטוחן במשך כמה זמן שלוקח להמיס את הגבינה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הסדין, לכבות את החום, ולהניח בצד.
9
מתבלים את המרק עם פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם קרוטון.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרוטוניםקרוטונים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
10
מגישים באופן מיידי.