מרק בצל שוויצרי שמנת
המתכון שמנת מרק בצל שוויצרי יכול להתבצע בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחם בן יום, פלפל, מים וקמח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 52%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בטטה שמנת ומרק מנגולד שוויצרי, מרק בצל שמנת, ו מרק בצל שמנת.
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה; זורקים עם קוביות לחם.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 7 דקות; הופכים ואופים 7 דקות יותר או עד שהם קלויים.
בינתיים, בסיר גדול, מטגנים בצל בחמאה שנותרה עד להשחמה קלה, כ -12 דקות. מערבבים מים וחמין; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
שלב קמח ו 1/2 כוס חלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת בצל. מערבבים פנימה את החלב שנותר. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות תוך ערבוב עד להסמכה. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה 3/4 כוס גבינה שוויצרית ופלפל.
מצקת לארבע קערות אטומות לתנור; מפזרים קרוטונים שמורים וגבינה שנותרה. לצלות 4 ב. מהחום עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.