מרק בקר וירקות (Cocido)
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. נסו סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים, ערבוב עם מזלג עד תערובת דומה ארוחה גסה; מפזרים 1/2 כפות תערובת achiote באופן שווה על בשר בקר, משליך למעיל. הניחו בצד את תערובת האכיוטה שנותרה.
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף תערובת בשר; לבשל 2 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
להוסיף תערובת achiote הנותרים; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. החזר תערובת בשר למחבת. מערבבים במרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, chayote, וגזר; כיסוי ומבשלים 35 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מכרז.
הסר מהחום. מערבבים בחומץ.