מרק בקר ושעורה
ניתן להכין את המתכון למרק בקר ושעורה תוך כ-45 דקות . מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -10 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 124 קלוריות . תמורת $1.05 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. אם יש לכם אורגנו, סלרי, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כמתכון זול למדי. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 56% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה , וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
בסיר, ערבבו את 10 המרכיבים הראשונים; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק, האפונה והשעועית. מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10 דקות.