קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות13
מגזין

מרק בקר ושעורה

מרק בקר ושעורה
ניתן להכין את המתכון למרק בקר ושעורה תוך כ-45 דקות . מתכון זה מספיק ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -10 גרם חלבון , 2 גרם שומן , וסך הכל 124 קלוריות . תמורת $1.05 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. אם יש לכם אורגנו, סלרי, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כמתכון זול למדי. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 56% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה , וסלט שעורה עם ירקות .

הוראות

1
בסיר, ערבבו את 10 המרכיבים הראשונים; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 25 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את המרק, האפונה והשעועית. מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה קפואה או משומרתאפונה קפואה או משומרת
3
הוסיפו מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס