קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

מרק ברווז ושרימפס

מרק ברווז ושרימפס
המתכון ברווז גאמבו שרימפס יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 75 שעות. במנה עיקרית זו יש 1897 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ברווז ואויסטר גאמבו, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז יבש, ואז עור זין של ברווז בכל רחבי עם קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שמן חום בסיר כבד 6 ליטר רחב על חום גבוה בינוני, ואז ברווז חום ב 3 קבוצות, צד העור למטה, מתהפך פעם אחת, 8 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר ברווז לקערה ויוצקים ומשליכים את כל אבל 1/4 כוס שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח שומן בסיר. לבשל רביכה, ערבוב כל הזמן עם מרית עץ או כף, עד משחימים היטב (גוון כהה יותר חמאת בוטנים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל, סלרי, פלפלים, עלי דפנה ומלח ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים מרק, מים וברווז עם כל מיצים שנצברו בקערה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הברווז הוא רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
הסר גאמבו מחום, ולאחר מכן להעביר ברווז ללוח חיתוך עם כפית מחוררת לגרוס בשר לחתיכות גדולות, השלכת עצמות ועור. שומן רזה מפני השטח של גמבו, ואז לחזור ברווז לגמבו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומערבבים שרימפס, בצל ירוק, קאיין. מבשלים גמביה עד שרימפס הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מרק גמביהמרק גמביה
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מגישים גאמבו על אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
מרק גמביהמרק גמביה
1
מרק גמביה, ללא שרימפס, בצל ירוק, קאיין, ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהוסיף שרימפס, בצל ירוק, ו קאיין ומבשלים עד שרימפס רק מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מרק גמביהמרק גמביה

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק2קילוגרםברווז לונג איילנד (המכונה גם פקין), שומן עודף מושלך ברווז לחתוך 6 חתיכותברווז לונג איילנד (המכונה גם פקין), שומן עודף מושלך ברווז לחתוך 6 חתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק גדול, קצוץ דקפלפל ירוק גדול, קצוץ דק48fl. אוז.sכוסות מופחתת-מרק עוף נתרןכוסות מופחתת-מרק עוף נתרן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל בינוני, קצוץ דקבצל בינוני, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום גדול, קצוץ דקפלפל אדום גדול, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: אורז לבןליווי: אורז לבן2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק דק פרוס (מ 2 קבוצות)בצל ירוק דק פרוס (מ 2 קבוצות)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס פגז (31 עד 35 לכל lb), קלופים deveinedשרימפס פגז (31 עד 35 לכל lb), קלופים deveined4טורקית או 2 עלי מפרץ קליפורניהטורקית או 2 עלי מפרץ קליפורניה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב