המתכון ברווז גאמבו שרימפס יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 75 שעות. במנה עיקרית זו יש 1897 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ברווז ואויסטר גאמבו, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).
הוראות
1
ברווז יבש, ואז עור זין של ברווז בכל רחבי עם קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שמן חום בסיר כבד 6 ליטר רחב על חום גבוה בינוני, ואז ברווז חום ב 3 קבוצות, צד העור למטה, מתהפך פעם אחת, 8 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר ברווז לקערה ויוצקים ומשליכים את כל אבל 1/4 כוס שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח שומן בסיר. לבשל רביכה, ערבוב כל הזמן עם מרית עץ או כף, עד משחימים היטב (גוון כהה יותר חמאת בוטנים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל, סלרי, פלפלים, עלי דפנה ומלח ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
6
מוסיפים מרק, מים וברווז עם כל מיצים שנצברו בקערה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הברווז הוא רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
הסר גאמבו מחום, ולאחר מכן להעביר ברווז ללוח חיתוך עם כפית מחוררת לגרוס בשר לחתיכות גדולות, השלכת עצמות ועור. שומן רזה מפני השטח של גמבו, ואז לחזור ברווז לגמבו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומערבבים שרימפס, בצל ירוק, קאיין. מבשלים גמביה עד שרימפס הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מרק גמביה
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מגישים גאמבו על אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
מרק גמביה
1
מרק גמביה, ללא שרימפס, בצל ירוק, קאיין, ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהוסיף שרימפס, בצל ירוק, ו קאיין ומבשלים עד שרימפס רק מבושל דרך, על 2 דקות.