מרק ברווז (צ'רנינה)
מרק ברווז (צ'רנינה) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 994 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צ'רנינה: מרק דם ברווז פולני מסורתי, מרק ברווז, ו מרק ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את כל הברווז במים בסיר גדול.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. להוריד קצף.
מניחים סלרי, פטרוזיליה, allspice, וציפורן בשקית בד גבינה, ולהוסיף סיר המניות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר מכרז, כ 1 1/2 שעות.
הסר שקית בד גבינה מסיר מלאי.
הסר ברווז. להשליך עצמות, לחתוך את הבשר, ולחזור למרק.
מערבבים שזיפים, צימוקים ותפוח. מבשלים במשך 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח קמח וסוכר לתוך שמנת עד חלקה. הכה בדם ברווז בהדרגה.
הוסף 1/2 כוס מרק חם תערובת דם, מיזוג ביסודיות.
יוצקים תערובת לאט בחזרה לתוך סיר המניות, ערבוב כל הזמן עד המרק מגיע לרתיחה. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, מיץ לימון וחומץ.