מרק ברוקולי
מרק ברוקולי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. אם יש לך חתכים ברוקולי, גבינה שוויצרית, מרק עוף קרטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק ברוקולי, מרק ברוקולי, ו צ'אודר חזיר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ומרכיבים שנותרו למעט גבינה לרתיחה בתנור הולנדי 4 ליטר על חום גבוה, ערבוב מדי פעם לשבור ברוקולי עם מזלג.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מערבבים בגבינה. מכסים ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד גבינה מותכת.