מרק בשר ירקות . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם רוטב עגבניות, טימין, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק בקר וירקות.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בתנור הולנדי גדול משחימים את הבשר בשמן בקבוצות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מעבירים לסיר גדול; מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הטימין, המים, רוטב העגבניות והמיץ, החמין והשעורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גב שומן חזיר
אפונה גויה®
שעורה
שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
6
מוסיפים ירקות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהירקות והבשר רכים.