מרק בשר ירקות עבור 50
מרק בשר ירקות . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם רוטב עגבניות, טימין, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק בקר וירקות.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
בתנור הולנדי גדול משחימים את הבשר בשמן בקבוצות; מסננים.
מעבירים לסיר גדול; מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הטימין, המים, רוטב העגבניות והמיץ, החמין והשעורה.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מוסיפים ירקות; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהירקות והבשר רכים.