מרק גבינת בירה מבעבע
מרק גבינת בירה מבעבע נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 242 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, חלב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו מרק גבינת בירה, הם יתחננו לזה מרק גבינת בירה, ו מרק גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק עוף, תפוחי אדמה ושום בסיר על אש בינונית; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -30 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות. מערבבים חלב לתוך התערובת, מניחים על חום בינוני, ומבשלים עד חם, על 5 דקות; מוסיפים רוטב סויה ופלפל שחור.
מפזרים גבינת צ ' דר לתוך המרק בקבוצות קטנות תוך ערבוב, המאפשר לכל תוספת להמס לתוך המרק לפני הוספת יותר.
יוצקים מרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה במקום; דופק כמה פעמים לפני היציאה להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר מרק מעורבב לסיר; לחזור רתיחה מעל חום בינוני.
לאט לאט להזרים בירה לתוך המרק תוך ערבוב עדין.
מקשטים עם פפריקה כדי לשרת.