מרק גבינת ברוקולי-כרובית
מרק גבינת ברוקולי-כרובית הוא מאכל שמגיש 22. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 136 קלוריות . זה מושלם לסתיו . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לכם טימין, תפוחי אדמה, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 31% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק גבינת כרובית עם ברוקולי , מרק גבינת ברוקולי-כרובית ומרק כרובית ברוקולי שמנת עם גבינה כחולה .
הוראות
בתנור הולנדי מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים ברוקולי וכרובית; מבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות.
מערבבים את המרק, הגבינה, הטימין והפלפל; מבשלים במשך 20 דקות, או עד שהם מחוממים, תוך ערבוב מדי פעם.