ג'ינג'ר סויה גזר מרק הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך גזר, עוף במלאי-in-a-box, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, ו מרק גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית כתית מעולה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג 'ר ופלפל צ' ילה וזיעה אותם כמה דקות. מערבבים את הגזר ורוטב תמרי, ואז מכסים את הסיר ומבשלים 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תמרי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מקטינים את החום ומבשלים את המרק עד שהגזר רך. מחית חלקה או עבה כמו שאתה אוהב עם בלנדר יד או מעבד, בקבוצות. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי הטעם. מגניב לחלוטין ולאחסן במקרר לארוחת איפור מראש.