זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו מרק גזר לבן, מרק גזר וגזר לבן, ו אספרגוס קרמי ומרק גזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את גזר לבן וגזר לתוך קערת ערבוב, ומפזרים 1 כף שמן זית. לזרוק את הירקות עם שמן, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מורחים את הירקות באופן שווה על גבי תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
צלי בתנור שחומם מראש עד הגזר הלבן רך וחום זהוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל והסלרי. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים והבצל מתחיל להפוך לחום זהוב, כ -7 דקות. להפחית את החום נמוך, ומערבבים את החמאה, שום, סוכר חום, ואת גזר לבן קלוי. המשך לבשל ומערבבים עד שכל הירקות רכים מאוד ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
העונה עם ג ' ינג ' ר, הל, allspice, אגוז מוסקט, פלפל קאיין; מערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
7
יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים בעדינות עד שכל הירקות הם מאוד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.