מרק גזר לבן קלוי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו מרק גזר לבן, מרק גזר וגזר לבן, ו אספרגוס קרמי ומרק גזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים את גזר לבן וגזר לתוך קערת ערבוב, ומפזרים 1 כף שמן זית. לזרוק את הירקות עם שמן, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מורחים את הירקות באופן שווה על גבי תבנית אפייה.
צלי בתנור שחומם מראש עד הגזר הלבן רך וחום זהוב, כ -30 דקות.
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הבצל והסלרי. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים והבצל מתחיל להפוך לחום זהוב, כ -7 דקות. להפחית את החום נמוך, ומערבבים את החמאה, שום, סוכר חום, ואת גזר לבן קלוי. המשך לבשל ומערבבים עד שכל הירקות רכים מאוד ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
העונה עם ג ' ינג ' ר, הל, allspice, אגוז מוסקט, פלפל קאיין; מערבבים במשך 1 דקה.
יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים בעדינות עד שכל הירקות הם מאוד רך, על 15 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מערבבים את החלב והשמנת. חזור לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.