הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק סלמון מעושן, Paprikan מעושן ביסק Rutabaga, ו מרק דלעת עם גבינת גאודה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום שלם, גזר מקולף על מדף למעשנים. עשן 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
2
מחממים שמן צמחי בסיר מרק 1 1/2 עד 2 גלון על חום בינוני. מערבבים בצל, פלפל חלפיניו ושום, מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. קוצצים גזר, ומוסיפים בצל יחד עם סלרי; ממשיכים לבשל עוד 5 עד 10 דקות עד הסלרי מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
שמן צמחי
גזר
סלרי
שום
בצל
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מערבבים אבקת כורכום וקארי עד מופץ באופן שווה; יוצקים במלאי ירקות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
אבקת קארי
כורכום
4
מסננים את הירקות מתוך המרק ורוטב בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
יוצקים את מחית בחזרה לתוך המרק, ולהמשיך רותח 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרק
6
מקציפים חמאה למרק עד שנמסה, ואז מערבבים בשמנת, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר לפני ההגשה.