מרק גזר פסחא
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר פסחא. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, בצל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגת גזר ארנב הפסחא, עוגות גזר מקסימות לחג הפסחא, ו עוגות עוגת גזר לחג הפסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים אבל לא משחימים, 5 עד 6 דקות. מערבבים את הגזר, מרק, זנגביל, 1 1/4 כפיות של מלח, והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הגזר הם רכים, על 20 דקות.
בואו מגניב לפחות 10 דקות.באמצעות בלנדר, מחית את המרק בקבוצות עד חלקה. חזור לסיר ולחמם מחדש על אש בינונית.בינתיים, לטאטא את הקרם בקערה קטנה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את המלח שנותר ואת שמיר. מחלקים את המרק בין קערות בודדות העליון עם קרם שמיר.טיפ: לעטוף בחוזקה כל זנגביל שאריות פלסטיק ולאחסן אותו במקפיא, שם זה יכול להימשך עד חודש. אין צורך להפשיר; אתה יכול לחתוך או לגרר ג ' ינג ' ר קפוא.