מרק גזר צונן צלוי עם יוגורט
מרק גזר צונן קלוי-תבלין עם יוגורט נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מיץ מ 1 עד 2 לימונים, זנגביל, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: סוג אחר של מרק צונן: גזר קלוי, מרק גזר צונן, ו מרק גזר צונן.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 425 ° F. בקערה גדולה, לזרוק גזר, שמן ניטראלי, כוסברה, כמון, זרעי חרדל, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. להפוך גזר החוצה על גיליון אפייה גדול מעוטר בנייר אלומיניום וצלי, ערבוב מדי פעם, עד גזר הם מכרז משחימים היטב, כ 40 דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים גזר ומניות, מכסים ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר למרק בינוני-נמוך ומבשל, מכוסה חלקית, עד שגזר נספג בישול נוזלי ושקע מחדש, כ -30 דקות.
הסר מרק מחום ולהשתמש בבלנדר יד להתמזג עד חלקה בעיקר. לחלופין, למזג מרק בבלנדר בשתי קבוצות.
להוסיף יוגורט ומיץ ליים להתמזג עד חלקה לחלוטין (שוב, עובד בקבוצות אם באמצעות בלנדר רגיל), על 1 דקה.
תן למרק להתקרר בטמפרטורת החדר למשך שעה אחת, תוך ערבוב מדי פעם.
להעביר למקרר ולתת מגניב, ערבוב מדי פעם, עד מקורר היטב, על 45 דקות. בדוק מרק לתיבול, הוספת מלח או פלפל יותר לפי הטעם.
מגישים, מעוטר עלי כוסברה.