מרק גמביה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . אם יש לך במיה, חצילים, פלפל קאיין -, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה, טוסט הקמח מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד שהוא צבע שיזוף אחיד, על צבע של קמח חיטה מלאה. (אם אתה משתמש קמח מחיטה מלאה עבור זה, זה יהיה כמובן כהה יותר.) היזהר מאוד לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
3
מחממים סיר גדול שאינו מקל ומטגנים את הבצלים, הפלפל והסלרי מעל חום בינוני גבוה. כאשר הירקות מתחילים לקבל חום, להוסיף את השום קמח משחימים ומערבבים לשלב.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את מרק הירקות והעגבניות, מערבבים ומוסיפים את כל שאר החומרים. הגמבו צריך להיות מספיק נוזלי כדי לדמות מרק עבה; אם הוא יבש מדי, להוסיף קצת יותר מרק ירקות או מים. מבשלים לפחות 30 דקות, עד הטעמים יש הזדמנות להתערבב.