מרק גמביה נטול רו
Gumbo Rouxless דורש כ 2 שעות . זה עובד טוב כמו מרק. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בסיר גדול; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד שהבשר נופל מהעצם, כ -90 דקות.
הסר עוף, תן מגניב, וגרוס בשר; מרק דל שומן ושמורה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל וסלרי עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות עם צ ' ילי ירוק, נקניקיות andouille, במיה, תירס, מלח, פלפל, פלפל קאיין, ומרק שמורות; מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני-גבוה. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 30 דקות.
מערבבים עוף מגורר ושרימפס למחבת; ומבשלים עד שרימפס הופך ורוד בהיר במיה הוא רך, 5 עד 7 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבבים אבקת קובץ.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Salneval Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
קש בהיר בצבע, האף של Albariño זה מפתה עם דבש, אגס ופירות טרופיים ורכיב מינרלי קל. זה עסיסי ורך עם טעמי הדר ופרחים בפה, ובכל זאת הוא עגול ורך באותו time.It תואם באופן מושלם עם פירות ים טריים רכיכה; הוא ליווי אידיאלי למטבח אסיה מלוח, חריף; והוא גם נהדר בכוחות עצמו כיין קוקטייל. אוהבי מזון הרפתקנים באמת ידהימו ויעוררו השראה בחבריהם על ידי הגשתו עם זיווג סביר, אבל פנטסטי של צלעות ברביקיו מסורתיות עם רוטב מתוק, חריף מעט עגבניות מבוסס.