המתכון עוף שרימפס גאמבו מוכן בעוד כ-3 שעות ו-10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 97 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שמן בוטנים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר נקניק; ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
חום שמן בתנור הולנדית נירוסטה מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 18 עד 20 דקות או עד הקמח הוא בצבע קרמל. (לא לשרוף תערובת.) להפחית את החום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא שוקולד חלב בצבע ומרקם הוא חלק (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הגבר את החום למדיום. מערבבים בצל, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ונקניק. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 40 דקות או עד העוף נעשה. לגרוס עוף לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מערבבים שרימפס; לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים תפוחי אדמה קלויים בקערות הגשה. כפית מרק גמביה על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות D ' Alfonso-Curran אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.