קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
בויאבז נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. לכו לחנות ותרימו שומר נורה, שמן זית, צ'רביל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
בעציץ גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את שומר, בצל, כרישה לכסות עם מכסה הדוק הולם. מבשלים את הירקות, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את העגבניות והשום, מכסים מחדש את הסיר וממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתחילות להישבר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את רסק העגבניות, קאיין, זעפרן, תפוחי אדמה, מלאי דגים, זר garni. מתבלים במלח ופלפל ומביאים את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זר Garniזר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי דגיםמלאי דגים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את פירות הים לפי סדר מוצקות וזמן בישול, עם פילה צפוף של דגים הולך לתוך הסיר הראשון, ואחריו רכיכה ולאחר מכן שרימפס. מבשלים את המרק, ערבוב מינימאלי מאוד כדי לשמר את כל חתיכות של פירות ים, עד רכיכות נפתחו פילה דגים יש מבושל דרך, 5 עד 10 דקות בסך הכל, בהתאם למאכלי הים בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כדי לשרת, להסיר ולהשליך את זר garni. בזהירות להסיר את הדגים ואת הצדפות, הסדרת אותם על מגש גדול או בקערות חמות. מצקת את המרק ותפוחי האדמה על דגים ומקשטים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
רכיכהרכיכה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
7
מגישים חמים.
1
זר garni הוא תוספת קלאסית מרקים, תבשילים, מרקים כי הם לא הולכים להיות מתוח לפני ההגשה. ארומטיים כגון סלרי, פלפלים, עלי קורנית, גבעולי פטרוזיליה, כרישה עטופים בכותנה, קשור, ולאחר מכן הוסיף סיר רותח של מרכיבים. החבילה כולה מושלכת משם לפני הגשת המנה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף

מרכיבים

1זר garni (ראה הערה של קוק)זר garni (ראה הערה של קוק)8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאייןפלפל קאיין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'רביל, קצוץצ'רביל, קצוץ1שומר הנורה, גבעולים גזוז, cored ופרוסשומר הנורה, גבעולים גזוז, cored ופרוס1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגיםמלאי דגים2(חוֹרֶף)פטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה3שיני שום, קלופים וקצוציםשיני שום, קלופים וקצוצים8ריבס, קצוץ טרי או קפואשום ומיונז זעפרן (Rouille), להגשהשום ומיונז זעפרן (Rouille), להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1קטןכרישה, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, פרוסכרישה, לבן וחלקים ירוקים בהירים בלבד, פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, קלופים פרוסיםבצל, קלופים פרוסים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה russet, קלופים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה russet, קלופים, חתוכים לקוביות11 קילו קישואים,חוטי זעפרןחוטי זעפרן1קילוגרםמאכלי ים שונים( דגים לבנים מוצקים כגון דגי monkfish או בס, ושרימפס, מולים, צדפות, או לובסטר), ניקה וחתך לחתיכות בגודל ביסמאכלי ים שונים( דגים לבנים מוצקים כגון דגי monkfish או בס, ושרימפס, מולים, צדפות, או לובסטר), ניקה וחתך לחתיכות בגודל ביס1גדולעגבניות, קלופים, זרע וקצוץעגבניות, קלופים, זרע וקצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה