בויאבז נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. לכו לחנות ותרימו שומר נורה, שמן זית, צ'רביל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בעציץ גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את שומר, בצל, כרישה לכסות עם מכסה הדוק הולם. מבשלים את הירקות, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את העגבניות והשום, מכסים מחדש את הסיר וממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתחילות להישבר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את רסק העגבניות, קאיין, זעפרן, תפוחי אדמה, מלאי דגים, זר garni. מתבלים במלח ופלפל ומביאים את הנוזל לרתיחה. מכסים את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זר Garni
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מלאי דגים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את פירות הים לפי סדר מוצקות וזמן בישול, עם פילה צפוף של דגים הולך לתוך הסיר הראשון, ואחריו רכיכה ולאחר מכן שרימפס. מבשלים את המרק, ערבוב מינימאלי מאוד כדי לשמר את כל חתיכות של פירות ים, עד רכיכות נפתחו פילה דגים יש מבושל דרך, 5 עד 10 דקות בסך הכל, בהתאם למאכלי הים בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
כדי לשרת, להסיר ולהשליך את זר garni. בזהירות להסיר את הדגים ואת הצדפות, הסדרת אותם על מגש גדול או בקערות חמות. מצקת את המרק ותפוחי האדמה על דגים ומקשטים עם עשבי תיבול.
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקת
7
מגישים חמים.
1
זר garni הוא תוספת קלאסית מרקים, תבשילים, מרקים כי הם לא הולכים להיות מתוח לפני ההגשה. ארומטיים כגון סלרי, פלפלים, עלי קורנית, גבעולי פטרוזיליה, כרישה עטופים בכותנה, קשור, ולאחר מכן הוסיף סיר רותח של מרכיבים. החבילה כולה מושלכת משם לפני הגשת המנה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
חתוך לקוביות, 1)
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף